Отидете към основна версия

1 207 5

Белтраме: Ще вкарам срещу Царско село

  • белтраме-
  • цска-
  • царско село-
  • прогноза-
  • гол-
  • очаквания

"Ще ги бием с 2:0", изрази увереност новото попълнение на "червените"

Снимка: БГНЕС

Новото попълнение на ЦСКА Стефано Белтраме се адаптира изключително бързо към футбола в България. Юношата на Ювентус дебютира за „червените“ във вечното дерби с Левски, което не излъчи победител и завърши при нулево равенство.

В срещата със „сините“ италианският плеймейкър започна като титуляр и въпреки малкото си време за подготовка се задържа на терена до 82-ата минута, когато бе заменен от Рафаел Енрике. Белтраме на няколко пъти демонстрира отлични отигравания срещу състава на Петър Хубчев и загатна за голямата си класа.

Офанзивният полузащитник затвърди добрите впечатления отново в следващия мач и донесе победата на „армейците“ над Ботев (Пловдив). Белтраме бе на висота срещу „канарчетата“ и отбеляза единственото попадение в сблъсъка на „Българска армия“. Той бе точен в 34-ата минута, след като получи подаване от Али Соу, преодоля бранителя Костадин Ничев и майсторски пусна топката покрай вратаря Янко Георгиев. Атакуващият халф бе избран за играч на мача от двадесет и втория кръг, а добрите му изяви бяха отразени и в Италия.

Белтраме изрази оптимизъм, че ще се разпише и в предстоящия двубой на ЦСКА с Царско село.

„Ще вкарам отново при гостуването на Царско село. Ще ги победим с 2:0, а другото попадение ще бъде дело на Али Соу“, прогнозира 27-годишният играч пред букмейкърска компания.

Двубоят между ЦСКА и Царско село е тази събота от 17:30 часа и ще се играе на стадиона в Бистрица.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • Върнан Анита подписа с ЦСКА

    Нидерландският халф Върнан Анита вече е играч на ЦСКА. Това бе потвърдено от официалния сайт на "червените". Договорът на игралия в Нюкасъл ...
    28.02.2020
    1 246
    3
  • Крушчич: Върнан Анита ще подпише до часове

    Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде пресконференция преди утрешното гостуване на Царско село. Срещата от 23 кръг на efbet Лига ще се играе на стадион ...
    28.02.2020
    889
    0