Отидете към основна версия

5 531 10

Ники Михайлов за Николета: Тя е моята любов от детството

  • николай михайлов-
  • николета лозанова-
  • футбол-
  • левски

Вратарят на Левски сподели, че вече е много по-уравновесен от младежките си години и обръща главно внимание на своето семейство и бизнесите, с които се развива встрани от футболната игра

Българският вратар Николай Михайлов даде пространно интервю пред нидерландски медии, признавайки любопитни неща от личния си живот. Стражът на Левски говори за връзката си с известния модел – Николета Лозанова, казвайки, че приятелката му е не само известна в нашата родина, а статутът и е такъв в целия свят. Михайлов си припомни периода си в Твенте, когато призна, че е притежавал чисто ново Ламборгини, но никога не е бил фен на високите скорости, след като е претърпял няколко пътни инцидента.

Сега, на 31 години, Михайлов коментира, че вече е много по-уравновесен от младежките си години и обръща главно внимание на своето семейство и бизнесите, с които се развива встрани от футболната игра.

„В България нещата се развиват добре, тъй като мерките са по-затегнати, отколкото в Нидерландия. Страната е под карантина и можеш да отидеш само до супермаркетите и аптеките. Дори парковете бяха затворени до първия ден на май. Прекарвам време със семейството си и няколко други приятели. Имам два магазина за дрехи тук, ресторант за бързо хранене и друг ресторант. Сега планираме с партньорите ми как можем да доразвием тези въпроси. Освен това току-що закупих нов апартамент, който сега обзавеждам чрез дизайнер. Така прекарвам времето си по-леко”, каза Ники Михайлов пред нидерландски медии.

„Освен това, прекарвам много време със семейството си, играя на PlayStation и Монополи с приятели. Сега си почивам, тъй като вече не съм на 20 години. Различен Николай съм вече от този, който беше”, каза той пред Vice.com.

На въпрос, свързан с приятелката му – Николета Лозанова, стражът на Левски говори: „Николета не е популярна само в България, а в целия свят. Тя е моята любов от детството. Помня, когато бях на 16, победихме с Левски в дербито срещу ЦСКА. След мача се запознахме на едно събитие, пихме кафе няколко дни по-късно и после вече бяхме заедно. Бяхме двойка до първите ми дни във Твенте. Всеки от нас тръгна по свой собствен път, но когато отидох в Турция, отново се събрахме. Вече е така от четири години”, призна Ники Михайлов.

„В страната всички ни разпознават. Аз съм играч на националния отбор, а тя е най-известната инфлуенсърка в България. Бяхме разпознаваме и когато не бяхме заедно, но сега е по-различно. Ако трябва да бъда честен, не обръщам внимание на тези неща. Вече съм на 31 години и за опита си и случките съм се поучил”.

„Имах чудесни спомени в клуба. В началото живеех в къща близо до Де Луте. След две години се преместих в по-голяма къща в Олдензаал. Винаги съм искал да живея на тихо място извън града. Когато играхме в европейските турнири, имахме по три мача в седмицата. Ако трябва да бъда честен, съм ходил три пъти на дискотека за шестте ми години в Нидерландия”, говори още Михайлов.

„Истина е, че имах Ламборгини, което бе оранжево-червено. В Нидерландия има граница с Германия, но никога не съм бил по бързото каране. Сега съм много по-внимателен. Винаги колите са били моята любима тема и понякога просто сменям с друг модел. Сега карам Range Rover, тъй като е по-комфортно за моето семейство.”, призна още стражът на Левски.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.

Свързани новини