Отидете към основна версия

1 403 4

Не дават зор на Джошуа за дата и място за мача с Кобрата

  • антъни джошуа-
  • кубрат пулев-
  • бокс

Импресариото на българина Боб Аръм обяви нова възможна дестинация за дългоочакваната битка - зала “Роял Албърт” в Лондон

От Международната боксова федерация (IBF) не притискат шампиона в тежка категория Антъни Джошуа да бърза с определянето на дата и място за задължителната му защита на титлата срещу Кубрат Пулев. 

Това разкри за „Sky Sports“ промоутърът на AJ Еди Хърн, а импресариото на българина Боб Аръм обяви нова възможна дестинация за дългоочакваната битка - зала “Роял Албърт” в Лондон. До нея очевидно се е стигнало и по “снукър” линия, защото бащата на Еди - Бари Хърн - организира именно там някои снукър турнири.

“Трудно е да определим дата за задължителната защита в момента, работим усилено по много варианти. Надявам се всичко да се уреди скоро и боксът отново да потръгне”, гласи изявлението на IBF пред „Sky Sports“.

“Приоритет ни е битката да се проведе в Обединеното кралство и има възможност да се състои пред публика. Хубаво би било да се разберем за някаква бройка фенове и така ще създадем ексклузивно събитие”, коментира Хърн.

“Зала “Роял Албърт” побира 1000 души и има такава вероятност. На добро място е, има храна и напитки. Може да го направим престижно за всеки, сдобил се с билет”, сподели Боб Аръм.

Ивайло Гоцев пък допълва, че се изчаква падането на ограниченията в Лондон и Великобритания като цяло, както и че явно от екипа на Джошуа никога не са имали сериозно намерение да организират битката с Пулев на място извън Великобритания.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини