Отидете към основна версия

10 687 16

Наша световна шампионка ходила на море 8 пъти за едно лято

  • цветелина найденова-
  • художествена гимнастика-
  • спорт-
  • плаж-
  • море

Осем години бяхме затворени в залата с този отбор, за да гоним целите си

Олимпийската бронзова медалистка от Рио 2016 и абсолютна световна шампионка от Измир 2014 с ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Найденова сподели, че след като е приключила със спорта, така се е радвала на свободното си време, че е отишла на море 8 пъти за едно лято. Тя и останалите момичета Михаела Маевска, Християна Тодорова, Ренета Камберова и Любомира Казанова гостуваха в предаването “Нищо Лично”.

“Осем години бяхме затворени в залата с този отбор, за да гоним целите си. А колко още години преди това е било така, докато стигнем до националния отбор… Когато приключих с гимнастиката за първи път отидох на море сама и след това още 7 пъти ходих до него”, заяви Найденова.

Тя разкри, че майка ѝ е направила специална витрина вкъщи, където са изложени всички нейни медали. А когато пристигнат гости, те винаги търсят да видят първо олимпийското отличие.

“Казвам на младите спортисти, че нищо не изпускат. Като свършат със спорта, ще видят, че и моловете са там, и заведенията са там, а и морето си е там. Така че не трябва да съжаляват за нищо”, заяви Ренета Камберова, която в момента отговаря за спорта в Пазарджик.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.

Свързани новини