Отидете към основна версия

3 408 5

Феновете на Спартак Варна с нова акция против гръцкия треньор

  • спартак варна-
  • фенове-
  • стадион спартак-
  • футбол-
  • кирякос георгиу

Привърженици на "соколите" налепиха стадиона със снимки, на които е задраскан ликът на Кирякос Георги

Фенове на Спартак Варна продължават да изразяват по нестандартен начин недоволството си срещу гръцкия треньор на Спартак Варна Кирякос Георгиу. След като преди дни стадион "Спартак" осъмна с транспаранти с послания, които подлагат под съмнение качествата му като специалист и го приканват да си тръгне, сега привържениците направиха нова акция срещу наставника на "соколите". Целият стадион е налепен със снимки, на които е задраскан ликът на  Кирякос Георгиу. 

Стадион "Спартак" осъмна с транспаранти против гръцкия треньор

Както вече съобщихме, напрежението в Спартак Варна започна да се покачва, след слабите резултати на отбора през миналия сезон. Голяма част от футболистите на тима и любимци на "синята" варненска публика го напуснаха по собствено желание, а впоследствие обясниха, че причина за това е гръцкия треньор. 

Нe e яcно защо ръководството на варненския клуб продължава да държи Кирякос Георгиу и кои негови качества вдъхват доверие в шефовете на клуба. Все пак силата на Кириакос не е като треньор, а като видеонализатор и администратор в социалните мрежи. А за годините, които натрупа в българския футбол направи име като интригант и манипулатор, готов на всичко да оцелява на всяка цена и с всички средства. 

Дори и събитията, които се разгарят в последно време в Спартак, временно да утихнат, процесите са необратими. Защото колкото и незначителни и на пръв поглед да изглеждат дребни или случайни те за Георгиу, рано или късно ще предизвикат исканите от феновете промени.


 

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини