Отидете към основна версия

6 428 8

Гришо остана без книжка, но не и без транспорт

  • григор димитров-
  • книжка

Българската звезда в тениса остана без книж­ка, след като бе спрян за превишена скорост на магистралата между Ни­ца и Монте Карло

Снимка: БГНЕС

Григор Димитров е принуден да си търси шофьор, тъй като в момента няма право да управлява автомобил. Българската звезда в тениса остана без книж­ка, след като бе спрян за превишена скорост на магистралата между Ни­ца и Монте Карло. Бив­шият №3 в света плати 750 евро глоба, а от полицията в княжеството още не са обявили за кол­ко време нашенецът ще е неправос­пособен да шофира. Дими­тров се връщаше от ака­демията на бившия си треньор Патрик Муратоглу в Био (край Ница), където игра на демон­стративния турнир с ек­спериментални правила - Ultimate Tennis Showdown.

Нашият тенисист оба­че бързо е намерил решение на проблема. Наскоро той пусна клипче в со­циалните мрежи, в кое­то се вози в автомобил (б.р. вероятно на негов приятел) на път за мястото, къде­то оставя новите си ра­кети Wilson да бъдат наплетени. Въпреки че по собствените му призна­ния все още не е напъл­но възстановен от теж­ко прекарания коронавирус, Григор тренира здраво.

В едно от последните му занимания негови спаринг партньори биха млади италианци от академията на извест­ния треньор Рикардо Пиати.
 

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.

Свързани новини