Отидете към основна версия

5 470 19

Огромен скандал около гей връзка на баскетболист с гримьор

  • джефри стар-
  • андре мархолд-
  • басектбол-
  • гей връзка

За връзката им разкри бившата съпруга на Мархолд – Емануела Чартол, която счита, че баскетболистът става за посмешище и посрамва сина им

Огромен скандал се разрази около връзката на световноизвестния гримьор Джефри Стар и баскетболиста Андре Мархолд. За връзката им разкри бившата съпруга на Мархолд – Емануела Чартол, която счита, че баскетболистът става за посмешище и посрамва сина им.

Андре Мархолд е играл за редица отбори в САЩ, Германия и Австрия. Джефри Стар е известен гримьор, който заради собствената си линия гримове и козметични продукти натрупа състояние от 200 милиона долара. Според Емануела Чартол бащата на детето ѝ е започнал връзка с гримьора единствено заради парите.

„Защо заради пари нараняваш мен и детето ни? Кажи ми какво става с теб? Защо се излагаш и посрамваш нашия син? Заради пари ли? Направих всичко, за да спася нашата връзка. Работих здраво. Моля се на Бог да бъда силна заради сина ни, тъй като тази ситуация е невероятно. Ти унищожи семейството ни“, обяви Чартол.

От своя страна Джефри Стар реши да защити връзката си с Андре Мархолд.

„Писна ми от тези натяквания, че някой е с мен заради парите ми. В продължение на пет години слушах подобни приказки за бившия ми приятел Нейтън. Не мога да приема обвиненията, че разрушавам семейството на някого, тъй като не излизам с женени мъже.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.

Свързани новини