Отидете към основна версия

2 352 0

Барселона стартира Ла Лига с разгром, Фати с два гола при успеха над Виляреал (ВИДЕО)

  • барселона-
  • виляреал-
  • ла лига-
  • футбол

Роналд Куман дебютира с победа начело на тима

Снимка: БГНЕС


Барселона стартира по безскрупулен начин новия сезон в испанското футболно първенство. В първата си среща от кампанията, каталунците се наложиха над гостите си от Виляреал с категоричното 4:0.

"Блаугранас" демонстрира класа, с която би следвало да се съобразяват всички съперници, не само в Испания, но и извън пределите на страната.

От липсата на увереност, витаеща в тима преди няколко седмици, изглежда няма и следа като Барселона показа лицето, спечелило на клуба милиони фенове в световен мащаб.

Роналд Куман дебютира с победа начело на тима. Добрата новина за каталунците бе, че Лионел Меси ще изведе отбора с капитанската лента. Лидерът на тима успя да се разпише и да поеме отговорността върху плещите си.

Резултатът беше открит след 15 минути игра, когато Жорди Алба асистира на младия Ансу Фати, дал заслужена преднина на каталунците.

Още 5 минути след това, този път след точно подаване на Фелипе Коутиньо, отново Фати бе точен за тима си, увеличавайки превъзходството на състава си в срещата и до голяма степен подсказвайки на съперника какво следва да се случи.

Десет минути преди почивката домакините получиха право да изпълнят дузпа. Зад топката застана Лионел Меси, който не сгреши, правейки "класиката" реалност на "Камп Ноу".

Крайното 4:0 бе оформено още преди финала на първата част от двубоя, като в даденото продължение Пау Торес вкара топката в собствената си врата и сложи окончателна точка на спора между двете единайсеторки.

Барселона гостува на Селта в следващия си мач от шампионата, който ще бъде втори за каталунците. Виляреал приема Депортиво Алавес в третата си битка от кампанията.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини