Отидете към основна версия

2 847 12

Стамен Белчев нападна футболистите на Етър

  • цска-
  • етър-
  • 2:2-
  • стамен белчев

Специалистът обясни и отсъствието на Али Соу

Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, коментира равенството на неговия тим срещу Етър (2:2). Наставникът обясни също така, че нападателят на "червените" Али Соу не е попаднал в групата по негово решение, заради натрупана умора.

"Не можахме да реализираме ситуациите, които имахме. Не можахме да бъдем малко по-уверени и по-убедителни пред вратата на противника", започна Белчев.

"Нормално победата над Базел да ни донесе радост, нормално е и, че днес мачът беше нервен. През второто полувреме почти не се играеше футбол, което е жалко - само лежаха, бавиха времето. Това за мен не е добре за българския футбол", заяви наставникът на ''армейците''.

"Имаше моменти, в които се чувстваше умората, но до последно търсихме изравнителния гол, а после и победата. Така че съм доволен. През първото полувреме показахме невнимание в два момента, от което отборът на Етър се възползва.От три ситуации - два гола и една греда. Трябва да бъдем по-концентрирани пред нашата врата и по-убедителни в защита. За съжаление днес не се случи", отбеляза той.

"При Али Соу има натрупана умора и това да не е в групата е мое решение", обясни Стамен Белчев.

"Има време до края на трансферния прозорец. Ако има нещо по тази тема - клубът ще излезе с официално становище", завърши старши треньорът на ЦСКА

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.

Свързани новини