Отидете към основна версия

4 604 7

Григор Димитров и Лолита се отдадоха на романтика в историческо място

  • григор димитров-
  • лолита османова-
  • тенис-
  • тенис на корт

Макар вече целия свят да знае, че са заедно, двамата все пак спазиха личната си традиция, позирайки пред фотографския обектив поотделно

Колаж: fakti.bg


След броени дни - на 15 март, Григор Димитров ще се завърне обратно на корта, взимайки участие в един от любимите си турнири, на който триумфира преди седем години, а именно този в Акапулко.

В предстоящото състезание, освен първата ни ракета, ще се включат още Стефанос Циципас, Александър Зверев, Диего Шварцман и Милош Раонич. Наскоро Димитров сподели със своите почитатели в социалната мрежи кратко видео, в което изказа вълнението си от наближаващата надпревара, подчертавайки, че има прекрасни спомени от красивото място, на което се провежда тя.

Преди обаче да се отправи към Мексико, най-добрият ни тенисист реши да се отдаде на заслужена почивка във Флорида, през която да се възстанови от контузията в кръста, попречила му да надвие Аслан Карацев в четвъртфинала на Australian Open. Разбира се, неотлъчно до него е половинката му Лолита Османова, която напоследък го придружава навсякъде, пише dir.bg.

Макар във вътрешността му да са разположени редица безценни произведения на изкуството, то е популярно най-вече с огромната си спираща дъха градина, проектирана от Диего Саурес. Сред различните растения, в нея могат да се видят забележителни статуи, фонтани, каменни чешми и т.н. Дворът на тази американска национална забележителност предоставя прекрасна панорама към Атлантическия океан и целия залив.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.

Свързани новини

  • Гришо води Лолита в България?

    Половинката на Григор Димитров - Лолита Османова, изгаря от желание да дойде в България. Красавицата направи признанието пред хилядите си последовател ...
    11.03.2021
    6 033
    26