Отидете към основна версия

1 240 0

Имобиле: “Имам за цел да спечеля още една Златна обувка. Папата ми се зарадва за...”

  • чиро имобиле-
  • футбол-
  • златната обувка

Горд съм, че моето име е между имената на толкова велики играчи

Настоящият носител на Златната обувка Чиро Имобиле даде специално интервю за “La Gazzetta dello Sport” в което разкри какви са следващите му големи цели и какво е било преживяването на личната аудиенция с Папа Франциск.

“Горд съм, че моето име е между имената на толкова велики играчи. Всеки играч има своя момент във футбола, моят дойде миналия сезон. Следваща голяма цел? Може би да спечеля Златната обувка още веднъж.

Преди месец имах лична аудиенция с Папата. Той ми се зарадва и беше много щастлив, че имам три деца, обича многобройните фамилии. Кой знае, може да използвам времето вкъщи, за да си направя още едно бебенце”, смее се Имобиле.

“Националния отбор? Още съм на квота 10 гола. Може би вкарвам толкова много за клуба, че като отида в националния съм изхабен... Шегувам се разбира се, би ми харесало да вкарвам повече голове за Италия. С Манчини успяваме да направим страхотна работа, отборът е силен, дори и с младоците. На Европейското имаме възможността да се справим добре. Мачовете, които ще се изиграят в Рим ще са допълнителен стимул”, добави Имобиле с оптимизъм.

След спечелването на Златната обувка за сезон 2019/2020 година, Чиро се превърна в третия италианец с подобно отличие.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини