Отидете към основна версия

4 004 25

Наско Сираков съобщи важни новини на левскарите

  • наско сираков-
  • левски-
  • новини-
  • палмс бет-
  • palms bet

"Мога да кажа, че със сигурност няма да фалираме. Футболисти също ще бъдат привлечени", каза мажоритарният собственик на "синия" клуб

Снимка: EPA/БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски, Наско Сираков, обнадежди цялата "синя" общност, споделяйки, че клубът със сигурност няма да фалира. Той също призна, че съжалява, за пропадналата сделка с Джоузеф Диксън.

"Мога да кажа, че със сигурност няма да фалираме. Футболисти също ще бъдат привлечени", започна лаконично той.

"Съжалявам, че това, за което бяхме говорили с Диксън, не се случи. Ако се беше, то Левски щеше да се изстреля в друга орбита. Говорихме почти 6 месеца с него по темата. Мисля, че беше достатъчно сериозно, но не се случи", завърши краткото си изявление собственикът.

В същото време и от Palms Bet излязоха със становище за отношенията си с ПФК Левски.

"Не се водят разговори за придобиване на акции на Левски и не се предвижда да се водят такива на този етап", коментира пред официалния блог на Palms Bet Лъчезар Петров, изпълнителен директор на букмейкърската компания.

"Преговорите за сътрудничество са във фаза на обсъждане за разширяване на маркетинговата стратегия, чиито основи бяха положени още в първия договор за партньорство между Palms Bet и ПФК Левски, подписан в средата на 2020 г. Водят се разговори за генерално спонсорство от страна на Palms Bet, като тепърва ще се уточняват подробности, които ще бъдат дискутирани по време на предстоящи срещи между двете страни", уточни още Петров.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.

Свързани новини