Отидете към основна версия

6 405 20

Тежък провал грози Наско Сираков

  • наско сираков-
  • левски-
  • станимир стоилов

Станимир Стоилов едва ли ще се завърне на "Герена"

Снимка: БГНЕС

Наско Сираков отиде в Хасково, за да се срещне със Станимир Стоилов, който към днешна дата е вариант №1 за треньорския пост в Левски. Според в-к „Мач Телеграф“ преговорите между двете страни са предварително обречени, защото Мъри има едно-единствено условие, за да поеме "сините", което на този етап не може да бъде спазено. Стоилов иска клубът да има пари, за да се плащат редовно заплатите на футболистите и служителите.

Наши източници разкриха, че Сираков така и не е направил конкретна оферта към Мъри за треньорския пост на "Герена". Той обяснил на Стоилов, че на този етап не може да му предложи нищо и уточнил, че след няколко дни ще има повече яснота относно финансовото състояние на клуба и евентуално тогава ще има някаква оферта за Мъри.

Иначе мажоритарният собственик на Левски е отишъл в Хасково за срещата си с легендарния треньор още рано сутринта.

Няма изгледи Левски да излезе от финансовата криза, която разтърсва клуба по времето на управлението на Наско Сираков. Към днешна дата футболистите на "сините" имат да взимат по 3-4 заплати и 7 премии, които са още от миналия сезон. Интересно е да се отчете, че през предишната кампания футболистите са си заработили скромните 8 премии, от които са взели само една.

Още по-тежка е ситуацията със служителите на клуба, които също не са взимали дълго време заплати.

Ясно е, че Станимир Стоилов няма да се върне в Левски при положение, че клубът не може да изпълни единственото му условие - да има пари за заплати на футболисти и служители.

Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.

Свързани новини