Отидете към основна версия

14 100 40

Слави Трифонов за драмата в художествената гимнастика: Дори не мога да си представя какво изпитват в момента

  • българия-
  • художествена гимнастика-
  • слави трифонов-
  • лаура траатс

Лидерът на ПП „Има такъв народ“ изрази подкрепата си към ансамбъла

Снимка: БГНЕС

Лидерът на ПП „Има такъв народ“ Слави Трифонов се обяви в подкрепа на момичетата от ансамбъла на България по художествена гимнастика след кошмарната новина, че Лаура Траатс е получи контузия, която вади отбора от надпреварата за Световното първенство в Япония.

Дори не мога да си представя какво изпитват в момента нашите момичета. Тъга, разочарование, яд, болка“, написа Трифонов в профила си във Facebook.

Той призова за подкрепа към момичетата в този толкова труден момент за тях и припомни, че Симона, Мадлен, Стефани, Ерика и Лаура са причината днес България да има златни олимпийски медалисти в една от най-доминираните дисциплини от Русия през последните няколко десетилетия.

Отборът планираше да направи едно финално състезание, в което да спечели всички най-значими състезания през годината, но тази мечта сега остава неизпълнена.

Така или иначе, успехът им остава ненадминат до момента, а така те вече изписаха имената си в историята със златни букви.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Поставете оценка:
Оценка 3 от 27 гласа.

Свързани новини