Отидете към основна версия

3 006 23

Костадинов: Не ме интересуват думите на Бербатов. Решението на СГС е очаквано

  • бфс-
  • емил костадинов-
  • димитър бербатов-
  • борислав михайлов

Вицепрезидентът на БФС продължава да отхвърля всяко обвинение, отправено от конкуренцията

Снимка: БГНЕС

Самопровъзгласилото се за преизбрано ново ръководство на БФС претърпя нов сериозен удар от противниковия лагер, след като бяха публикувани документи, доказващи отхвърлянето на решенията, взети на извънредния Конгрес преди месец, от Софийски градски съд (СГС). Това обаче не притеснява Емил Костадинов, който отново омаловажи твърденията на Димитър Бербатов и екипа му.

Всеки ден излизат някакви публикации. Като има жалба е нормално. Съдът ще се произнесе. Всичко е предадено надлежно там, където трябва. Ако някой говори нещо друго, това е лъжа. Попитайте СГС. Не се доверявайте само на екипа на Димитър Бербатов. Документите са много. Всичко е подадено в срока, в който е указан от държавата - един месец“, каза вицепрезидентът на БФС пред bTV.

На 12 октомври бяха обявени правила, при които на първи тур може да бъде избран нов президент на Съюза, които по-късно бяха потъпкани от властимащите, а това доведе след себе си вълна от негативни реакции и закани за провеждане на съдебни дела. Въпросните вече са в ход, като основните вносители са представители на клубовете Балкан Варвара, Венци и Русокастро.

След Конгреса, когато се чуха резултатите, Димитър Бербатов излезе на трибуната и каза, че такъв демократичен Конгрес не е виждал. След 5 минути започна да говори друго. Думите на Димитър Бербатов просто не ме интересуват. Нямам представа каква му е целта. Той загуби изборите в пряк двубой. Просто трябва да изчака следващия Конгрес и да се подготви по-добре“, каза още Костадинов.

Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 16 гласа.

Свързани новини