Отидете към основна версия

989 0

Славия се цели за място в плейофите, но на пътя е ЦСКА

  • славия-
  • цска-
  • хокей

Очертава се сериозна битка на леда в столицата

Снимка: Circle Media

Славия приема днес ЦСКА в мач от втория кръг на националния шампионат по хокей на лед. Домакините се борят за място в плейофите, а ЦСКА – да догони лидера в класирането НСА. Мачът е от 19:30 часа на пързалката на Славия.

Разполагаме с пълен отбор за мача с ЦСКА, всички ще играят. Този сезон първи мач за нас ще изиграе защитникът Теодор Кренянов, в отбора се завръща и Радованов, който отсъства два мача. Също като в мача срещу НСА излизаме с настроение да стане хубава среща, ще направим всичко, което е по силите ни и ще видим какво ще стане. Важното е да играем хубав и приятен за гледане хокей“, заяви президентът на Славия Мартин Миланов.

Ще изпробваме нови и различни варианти на игра, има какво да подобряваме в представянето ни – както в защита, така и в нападение. Отново ще променим позициите, на които играят част от нашите хокеисти. Планът е да започнем мача с титулярния ни вратар Стойнов, а ако развоят на срещата позволи искам да използвам и вторият ни вратар Николов, тъй като и той трябва да трупа минути на леда. Но зависи как ще тръгне мачът“, допълни треньорът на ЦСКА Кирил Ходулов.

Репортаж от срещата Славия – НСА може да гледате в предаването „Айсинг”, което се излъчва в неделя в 10:00 часа по B1B Box.


Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по избирателна активност.
Ние, българите.
Наистина ли не ни пука как ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от съседна страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме масово!

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини

  • ЦСКА разпиля Литекс в контрола

    ЦСКА победи втородивизионния Литекс с 4:1 в учебна игра, която се проведе днес на клубната база в "Панчарево". В тренировъчния спаринг на ...
    16.11.2021
    1 580
    10