Отидете към основна версия

17 138 34

Гриша Ганчев подсилва ЦСКА с много класен играч

  • цска-
  • трансфер-
  • гриша ганчев-
  • креативен халф

Става дума за креативен халф, който има сериозен опит в топ първенствата на Европа

Снимка: БГНЕС

Истински коледен подарък са напът да получат феновете на ЦСКА и треньорът Стойчо Младенов! По информация на Novsport в последните часове собственикът на клуба Гриша Ганчев почти е приключил преговорите за класно попълнение, което ще подсили отбора в борбата за титлата с Лудогорец. По наша информация става дума за креативен халф, който има сериозен опит в топ първенствата на Европа.

Освен него в ЦСКА се очаква да пристигне поне още един нов играч, който да вдигне класата на отбора. Стойчо Младенов получи уверение, че няма да се жалят средства за подсилване на състава за пролетта. Това стана след победата с 1:0 над Лудогорец в последния мач за календарната година в Efbet лига. След него "червените" доближиха лидера само на 2 точки при оставащи 13 кръга до края на сезона.

Добра новина за Младенов е и фактът, че засега индикациите сочат оставане в отбора на звездата Кайседо. Голаджията от Еквадор е желан от няколко отбора в чужбина, но нито един от тях не е склонен да извади исканите от ръководството на ЦСКА 5,5 милиона евро трансферна сума.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 57 гласа.

Свързани новини