Отидете към основна версия

1 546 1

Темата с уволнението на треньора на ПСЖ отново е на дневен ред във Франция

  • псж-
  • маурицио почетино-
  • зинедин зидан

Анализаторите смятат, че Зинедин Зидан е все по-близо до поста му

Снимка: БГНЕС

ПСЖ пропусна 1/4-финалите за Купата на Франция за пръв път от 7 години насам, след като тимът бе отстранен от Ница късно снощи. Това пък възроди темата с евентуалното уволнение на Маурицио Почетино, който е изправен пред най-трудния си период от началото на кариерата в Париж.

Испанското издание Marca твърди от свои източници, че във френската столица цари все по-минорно настроение, що се касае работата на аржентинеца. Под негово ръководство не виждаме почти нищо от познатия Лионел Меси, а в защита Преснел Кимпембе и Маркиньос сякаш не са същите енергични играчи, които бяха през последните няколко години.

Зинедин Зидан отдавна е спряган за поста на Почетино, а с наближаването края на сезона тези слуховете ще стават все по-силни.

Остават две седмици до битката в Шампионската лига с Реал Мадрид, където е прекалено вероятно работата на бившия мениджър на Тотнъм да е заложена на карта.

Титлата от Лига 1 вече веднъж му се изплъзна през миналата година, но за арабските собственици е видимо, че приоритет си остава короната на Европа. А именно там „Зизу“ се превърна в първия, който я печели в три поредни години, откакто форматът бе променен в началото на 90-те.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини