Отидете към основна версия

1 105 10

Бербатов: БФС отказва членски вноски, за да извади неудобните клубове от конгреса

  • бфс-
  • димитър бербатов

От лагера на кандидат-президента обявиха, че ще сезират МВР и ММС

Снимка: БГНЕС

От лагера на Димитър Бербатов публикуваха нова информация, касаеща манипулации от страна на настоящото ръководство на Българския футболен съюз (БФС), според която редица членства ще бъдат прекратени по време на извънредното заседание на Изпълкома на 1 март.

Според информацията, голям брой от отборите, които подкрепят кандидатурата на Бербатов, ще бъдат изключени от изборния конгрес на 18 март, защото не им е позволено да си заплатят членски вноски.

Ситуацията в момента е такава, че клубове, желаещи да получат информация за платен членски внос или да го заплатят сега, получават отказ за съдействие от областните ръководства на БФС. В същото време БФС пази в тайна банковата сметка, по която клубовете да внесат членския внос. Стига се до ситуация на прекомерен формализъм, която е несъвместима с административното право“, гласи част от публикацията на опозиционния лагер.

Оттам обявяват още, че ще предадат всички нужни материали на Министерствата на вътрешните работи и младежта и спорта, за да бъде сезирана държавата по казуса.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.

Свързани новини