Отидете към основна версия

4 286 1

Джерард ще възражда кариерата на още едно бивше величие на Ливърпул

  • астън вила-
  • псж-
  • джорджиньо вайналдум-
  • стивън джерард

Легендарният капитан на „мърсисайдци“ изглежда е напът да превърне Астън Вила в клуб от европейска величина

Снимка: БГНЕС

Стивън Джерард се превърна в притегателна сила за редица бивши величия от любимия му Ливърпул. Този път той се е насочил към нидерландеца Джорджиньо Вайналдум, който продължава да ближе рани в ПСЖ, след като реши да си тръгне като свободен агент „Анфийлд“ през миналото лято, за да избере парите на „парижани“, но това бе за сметка на времето, което прекарва на терена.

31-годишният плеймейкър е реална опция за Астън Вила през идното лято, като испанското издание Sport дори твърди, че английският тим е готов да заплати €25 млн. за услугите му.

„Виланите“ междувременно се наслаждават на възраждането на Филипе Коутиньо, за когото „Стиви Джи“ заяви, че вече възвръща формата си от дните с екипа на Ливърпул.

Джерард разполага още с класни фигури от ранга на Емилиано Мартинез, Тайрън Мингс, Калъм Чеймбърс, Лука Дин, Ашли Йънг, Дъглас Луиз, Леон Бейли, Емилиано Буендия, Оли Уоткинс и Дани Ингс. Изглежда само му липсва един доказан плеймейкър и спокойно ще можем да твърдим, че Вила е отбор, който ще се бори за място в топ 6.

Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.

Свързани новини