Отидете към основна версия

18 609 17

Роман Абрамович се утешава от тежките санкции в обятията на младо гадже

  • роман абрамович-
  • челси-
  • александра корендюк-
  • секси-
  • сексапил

55-годишният милиардер има връзка с актрисата Александра Корендюк, който е известна в Русия и като водеща на предаването „Всички ме дразните“

Снимка: БГНЕС

Собственикът на Челси Роман Абрамович е намерил утеха от наложените му тежки санкции заради връзките му с Владимир Путин и руската военна инвазия на украинска територия в обятията на младо гадже.

Според информациите, 55-годишният милиардер има връзка с актрисата Александра Корендюк, който е известна в Русия и като водеща на предаването „Всички ме дразните“.

Новината за нова романтична връзка на Абрамович за първи път беше обявена през октомври от журналистката Божена Ринска, която преди около 15 години съобщи новината за предстоящата сватба на собственика на Челси с третата му съпруга Даша Жукова (бракът просъществува от 2008 до 2018 г.).

В началото на тази година тя допълни информацията си: „Новото гадже на Роман Абрамович е много интересна личност. Сърцето му е било спечелено от Александра Корендюк.“

За 25-годишната Корендюк няма много информация. За нея се знае, че е основател на „Института за музикални инициативи“, който подпомага началото на кариерата на млади музиканти. Участвала е в телевизионен сериал, но като цяло крие личния си живот. Интересното е, че новата любовна тръпка на Роман Абрамович е с украински корени.

След развода си с Жукова през 2018 г. бившият губернатор на Чукотка беше свързван с бившата балерина Диана Вишнева, която е с 10 години по-млада от него. Сега обаче той явно е превзел сърцето на красавица, с която има възрастова разлика от 30 години.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 29 гласа.

Свързани новини