Отидете към основна версия

1 693 8

Радостин Василев поздрави Левски за Купата и обяви, че ще криминализира бомбите по стадионите

  • радостин василев-
  • левски-
  • цска-
  • купа на българия-
  • вечно дерби-
  • красен кралев

Спортният министър препотвърди намеренията си и към Красен Кралев

Снимка: БГНЕС

Министърът на младежта и спорта - Радостин Василев, уважи финала за Купата на България между Левски и ЦСКА, в който „сините“ триумфираха с трофея. Той бе в компанията на Димитър Бербатов в ложите на националния стадион „Васил Левски“, а след мача даде любопитен коментар пред медиите.

Честита купа на Левски. По-добрият отбор бяха. Надявам се да съм им на кадем оттук нататък и да имат много купи и титли. Като цяло слаб мач, но Левски бе по-силен през второто полувреме и заслужено спечелиха. Радвам се за тях. Левски и ЦСКА трябва да разпределят основните медали и купи в България“, каза той по повод успеха на „сините“, цитиран от „Тема Спорт“.

Много хора и емоции. Хубаво е да има толкова публика, но сериозно се замислям за законопроект за пиротехниката по стадионите в България. Това трябва да се криминализира, че България категорично изостава. Тези бомби и взривове гонят другите хора от стадиона. Трябва да има повече мерки за сигурност“, сподели Василев по темата с поредната размяна на ракети и бомбички между двете агитки.

Министърът бе помолен да коментира и реакцията на предшественика си - Красен Кралев, след като по-рано в телевизионно интервю заяви, че съвсем скоро го очаква затвор. Радостин Василев заяви, че не го е споменавал поименно, но изтъкна, че е добре, че се разпознава в думите му.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 25 гласа.

Свързани новини