Отидете към основна версия

3 232 14

Петър Хубчев: Боби Михайлов знаеше, че Павел Колев и Васил Божков ме искат в Левски

  • петър хубчев-
  • левски-
  • борислав михайлов-
  • петър колев-
  • васил божков

Бившият селекционер хвърли светлина и по други наболели теми около кариерата си

Снимка: БГНЕС

Петър Хубчев най-накрая проговори по някои от най-наболелите теми около кариерата му през изминалите 3 години. Той опроверга редица слухове, които очерниха името му, както от страна на ръководството на БФС, така и от администрацията на Левски.

Бившият селекционер на националния отбор заяви пред bTV, че през 2019 г. си е тръгнал след пълното съгласие на Борислав Михайлов от позицията му на президент на БФС.

Павел Колев е човекът, който ме потърси и аз му казах: „Павка, може да се съглася на този разговор, но само ако Боби Михайлов знае и ако даде съгласие.“ Никога не съм тръгвал да разговарям с някой извън националния отбор, ако Боби не е знаел“, каза той пред телевизията.

Колев междувременно е пратеник на тогавашния собственик на „сините“ - Васил Божков. За него Хубчев заяви, че пожелава всеки един треньор и клуб да имат възможност да работят с подобен футболен собственик. Той побърза да уточни, че визира изцяло методите му на работа в спорта и подчерта, че не коментира събитията, довели до бягството му в Дубай в следствие на обвиненията, че е укрил крупна сума от данъци.

Петър Хубчев развенча и митовете, че е имал за цел да фалира Левски, когато на по-късен етап си тръгна и започна да търси дължимото от клуба. Не пожела обаче да цитира лични разговори с конкретни лица, като предложи това да се случи в тяхно присъствие, за да имат възможност да се защитят. Междувременно обясни, че единственото, за което винаги е настоявал твърдо, е да получи заплатите, които в продължение на месеци не бе получавал.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 12 гласа.

Свързани новини

  • Хубчев с шокиращо признание

    Отборът на Берое стартира с победа в контролите след успех с 2:1 над Спартак Плевен, но може и да не успее да стартира първенството заради липсата на ...
    26.06.2022
    2 215
    3