Отидете към основна версия

1 646 13

Любо Пенев: Рано или късно ще има само един ЦСКА!

  • любослав пенев-
  • стойчо младенов-
  • цска 1948-
  • цска

Той също така обясни и каква ще е ролята на Стойчо Младенов в ЦСКА 1948

Снимка: БГНЕС

Старши-треньорът на ЦСКА 1948 изрази увереност, че разделението с ЦСКА-София няма да продължи вечно и ЦСКА отново ще бъде един отбор.

Мисля, че рано или късно ще има един ЦСКА. Как ще стане, не мога да кажа, но ще има такъв клуб, който да е на и за феновете. Ще се върна малко назад, към последния ми престой на „Армията“. Бях поканен там, за да туширам напрежението между фенове и ръководство и това се случи, особено след печеленето на трофей. Само ръководството не беше доволно, тъй като там целите са различни – да не се надгражда и да сме втори, трети, но не и първи. Бях изгонен след 3 месеца добра работа – абсолютно предателство. Сектор Г се чувства мамен в продължение на 7 години, също като мен. Взели са много правилно решение, това нещо веднъж завинаги трябва да спре. Познавам се добре с момчетата от Сектор Г, които са ме подкрепяли безусловно и това го ценя. Винаги ще им бъда благодарен и това е важно. Имаше една игра „студено-топло“ едно време. Топлото трябва да се търси на място, близко до „Армията“, където са всички предатели“, каза наставникът на „армейците“ в днешната си пресконференция, цитиран от „Тема Спорт“.

Пенев също така заяви категорично, че Стойчо Младенов няма да се занимава с футбол, докато самият той е старши-треньор. Основните му действия ще са насочени към комуникацията с феновете и маркетинга.

ЦСКА 1948 приема Локомотив София в пореден кръг от Първа Лига на 21 август от 18:45 часа.

Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 7 гласа.

Свързани новини