Отидете към основна версия

19 238 35

Вълшебна спортистка плени сърцето на "Ергенът"?

  • ергенът-
  • спорт

Май има ранна фаворитка...

Вторият сезон на "Ергенът" по бТВ е в самото си начало, но останаха впечатления, че има топ фаворитка за сърцето на успешния пианист Евгени Генчев.

Той дари дамата с първата червена роза в излъчената тази вечер церемония на формата, а искри между двамата изглежда прехвърчат сериозно.

Много чаровната Айлин Бобева си спечели привилегията да бъде поканена на специален танц от Евгени, който също така малко преди това се развихри на пианото, явно в нейна чест.

Айлин изпъкна с подход към пианиста, който се хареса много на Евгени. Тя изглежда е сред най-интелигентните дами в първите два сезона на формата в България, а и определено не желае да поставя "Ергенът" в неловки за него ситуации.

"Искам винаги да ти е приятно с мен", фраза в този стил сподели красавицата на музиканта.

Любопитно е, че тя е европейски шампион по карате. Зад себе си Айлин има редица сериозни успехи и купища медали в бойния спорт. Излъчването ѝ обаче не дава индикации, че би могла да "свали" някой джентълмен буквално.

А като, че ли на "Ергенът" му хареса много да бъде целуван от нея по нослето, нещо което беше излъчено повече от веднъж.

Ето и снимки на дамата, които тя е споделила в Инстаграм:

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 25 гласа.

Свързани новини