Отидете към основна версия

2 583 4

Футболист започна диетата на Роналдо, но стана страшно!

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • габриел менино-
  • бразилия-
  • палмейрас

Изкарах точно пет минути и изплезих език, не знам как го прави Роналдо

Снимка: БГНЕС

Бразилският полузащитник Габриел Менино решил да подражава на Кристиано Роналдо, копирайки неговата диета. Благодарение на нея и на фитнеса 38-годишният португалец е в добра спортна форма. Играчът на Палмейрас обаче изпищя от последствията.

"Бях с добро тегло, но исках да се променя. Говорих с Миртес Станканели, диетолог на Палмейрас, и я помолих да направи диетата на Кристиано Роналдо“, признава 22-годишният Габриел Менино.

„Започнах диетата, но на следващия ден и двамата играчи, които играеха на моята позиция, се контузиха. Кой трябваше да играе в мача след три дни? Аз! На тренировките преди това усещах лека умора, но не ѝ обръщах внимание. Но като тръгна мачът, като започна голямото натоварване и тичане, понеже трябваше само да пресираме, стана страшно. Изкарах точно пет минути и изплезих език. Не знам как го прави Роналдо“, заяви Менино.

„Диетата беше следната: за закуска имаше яйце и добавки. Преди тренировка също се взимаха различни добавки. За обяд може да е риба и салата. Следобедната закуска беше - още добавки. За вечеря отново риба и салата. Преди лягане, още добавки. Ефектът при мен беше нулев, имаше много дефект. Явно диетата не е за всеки“, завърши играчът.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.

Свързани новини