Отидете към основна версия

1 217 0

Шави: Пука ми само за Ансу Фати, не за баща му или обкръжението му

  • шави ернандес-
  • футбол-
  • барселона-
  • ансу фати-
  • бори фати

Бащата на футболиста изрази недоволството си по-рано през седмицата и призна, че е обмислял евентуално преместване на сина си от "Камп Ноу"

Старши треньорът на Барселона Шави отговори на коментарите на Бори Фати, бащата на Ансу Фати, относно липсата на играча на игровото време. Бащата на футболиста изрази недоволството си по-рано през седмицата и призна, че е обмислял евентуално преместване на сина си от "Камп Ноу".

"Ансу Фати е спокоен и концентриран. Пука ми само за него, не за баща му или обкръжението му. Аз също съм преживявал подобни ситуации, той страда за сина си и разбирам. Имам увереност и пълна вяра в Ансу. Говорил съм много с него и съм се срещал много пъти, както и с много други играчи. Аз съм първият, който иска той да успее", сподели Шави.

Каталунците се завръщат в игра с гостуване на Елче на 1 април преди полуфиналния реванш за Купата на Краля срещу Реал Мадрид във вторник. Барса триумфира в последните три Ел Класико, като спечели последния сблъсък по драматичен начин с гол в последната минута на Франк Кеси.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.

Свързани новини