Отидете към основна версия

4 604 0

Реал Мадрид финализира сделка за нападател

  • еспаньол-
  • хоселу-
  • селекция-
  • трансфер-
  • реал мадрид

“Лос бланкос” работи по този трансфер от няколко седмици, като желанието на Карло Анчелоти и Флорентино Перес е острието да бъде взето на “Сантиаго Бернабеу” под наем за един сезон

Реал Мадрид работи по финалните детайли по сделката за нападателя на Еспаньол Хоселу, като се очаква тя да бъде завършена в следващите няколко дни, съобщава трансферният специалист Фабрицио Романо. “Лос бланкос” работи по този трансфер от няколко седмици, като желанието на Карло Анчелоти и Флорентино Перес е острието да бъде взето на “Сантиаго Бернабеу” под наем за един сезон с идеята да бъде по-скоро заместник на Мариано Диас, който напуска.

Самият Хоселу е договорил личните си условия с шефовете на мадридчани още преди седмица и чака договорка между двата клуба. Нападателят записа отлична статистика с 16 гола и 2 асистенции в 34 мача в Ла Лига през последната кампания, но въпреки нея това не се оказа достатъчно и “папагалчетата” изпаднаха. Реал Мадрид вече привлече Фран Гарсия от Райо Валекано, Браим Диас се завръща от Милан, а се очаква съвсем скоро като ново попълнение да бъде представен и Джуд Белингам.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 7 гласа.

Свързани новини