Отидете към основна версия

1 974 0

Луис Енрике поведе играчите си на подготовка без Килиан Мбапе

  • луис енрике-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • псж

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през лятото на 2024-а година, а французите искат 200 милиона евро, ако се стигне до трансфер през това лято

Френският шампион Пари Сен Жермен започна летния си лагер преди старта на новия сезон, но към отбора не се включи Килиан Мбапе. Луис Енрике поведе играчите си в неделя на първа тренировка, но голяма част от футболистите, които бяха част от националните си отбори в средата на юни, са получили по-дълга почивка.

Трансферната сага около френския нападател е всеизвестна и неговото бъдеще на „Парк де Пренс“ далеч не е сигурно, като по всичко личи, че Мбапе от новия сезон ще носи фланелката на Реал Мадрид. Преди броени дни шефът на отбора Насер Ал-Келайфи призна, че няма как клубът да си позволи да загуби „най-добрият играч в света“ без пари.

Договорът на Мбапе с ПСЖ изтича през лятото на 2024-а година, а французите искат 200 милиона евро, ако се стигне до трансфер през това лято.

Иначе, играчи и щаб подновиха тренировки в Поаси – базата на отбора, която е на 26 километра от центъра на Париж. Новият тренировъчен център покрива 74 хектара и е много по-голям от предишния Шамп дьо Лож в Сен Жармен.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.

Свързани новини