Отидете към основна версия

1 511 20

Андреа направи шокиращо признание, че била тормозена и бита от момчета в училище

  • андреа-
  • кубрат пулев-
  • спорт

Тя разказва в подкаста пред Глория Йорданова за изпитанията в живота си и как приемала насилието срещу нея

Бившата половинка на боксовата ни звезда Кубрат Пулев - попфолк певицата Андреа, направи шокиращо признание, че била тормозена и бита от момчета в училище. Тя разказва в подкаста пред Глория Йорданова за изпитанията в живота си и как приемала насилието срещу нея. По думите ѝ сама искала да се справи с тях и затова на никого не казвала. Все пак накрая родителите ѝ видели, че е посинена и пребита, а баща ѝ се намесил, ходейки в училище да се разправя с побойниците.

Относно случая с обезобразената Дебора от Стара Загора, Андреа казва, че я е докарал до тотален срив. "Аз съм много емоционална и това много ми се отрази. Направих си две седмици почивка, лекарят ми препоръча успокоителни, за да нямам тревожност. Спрях алкохола, то беше лесно за мен, защото никога не съм имала нужда от него, просто имах нужда да не се чувствам зле. Мисля, че за тия неща трябва да се говори", споделя още певицата.

Андреа разкрива още за новия си клип, че била чисто гола пред 50 човека екип. Екранният ѝ партньор ѝ закривал гърдите, за да не е чак толкова пошло. Тази продукция ѝ струвала между 60 и 70 хиляди лева.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 9 гласа.

Свързани новини