Отидете към основна версия

5 061 10

Черен петък в Левски готви Наско Сираков!

  • левски-
  • наско сираков-
  • футбол

Сериозен интерес има към няколко играча, но най-вече към Хосе Кордоба

Собственикът на Левски Наско Сираков планира продажбата на минимум двама-трима футболисти още през зимния трансферен прозорец, съобщава БЛИЦ.

Сериозен интерес има към няколко играча, но най-вече към Хосе Кордоба. Той е в плановете на френски тим, а според последните информации е попаднал и в полезрението на Олимпиакос.

Сираков е готов да осъществи поне две изходящи сделки заради финансовата несигурност на ПФК Левски. Даже се твърди, че панамският централен защитник на 95% ще бъде трансфериран.

„Наско може да говори пред медиите, че нещата не са зле в клуба, но не е точно така. Левски не е в никак стабилно състояние. Поради тази причина се задават трансфери. Сираков няма да прави пазарлъци за парите. Даже може да продаде играчите не на максималните цени, които им е поставил. Нещо като Черен петък се очертава на „Герена“, прогнозират във футболните ни среди.

Припомняме, че Андриан Краев и Петрис се дърпат да преподпишат, защото договорите им изтичат през лятото. Сираков бил готов, ако те са крайни в решението си, да ги продаде още през януари за малко пари. Но по-добре малко, отколкото николко за двамата, нали така...

Поставете оценка:
Оценка 4 от 22 гласа.

Свързани новини