Отидете към основна версия

724 1

Берое взе трите точки срещу Крумовград, който четвърти мач не може да вкара гол

  • берое-
  • стара загора-
  • крумовград-
  • попадение-
  • победи-
  • пловдив-
  • първа лига

Единственото попадение в срещата отбеляза Леандро Годой

Берое спечели трета поредна победа като гост от началото на сезона. Момчетата на Хосе Луис Ачиари победиха Крумовград в Пловдив с 1:0. Единственото попадение в срещата отбеляза Леандро Годой в 61-ата минута. Мачът не предложи сериозни голови положения, но голът бе достатъчен за старозагорци да спечелят трите точки.

Още в началните минути на мача гостите от Берое можеха да поведат в резултата. Хуанка Пинеда намери Леандро Годой стреля, но ударът му бе блокиран. Малко по-късно и Винисиус Белоти шутира в ръцете на Янко Георгиев.

В 14-ата минута Крумовград бе близо до гол. След центриране от ъглов удар, топката стигна до Божидар Кацаров, който стреля с глава, но Артур Мота спаси, а топката се удари в гредата.

В 20-ата минута Хуанка Пинеда получи центриране отдясно и нанесе удар с глава, който бе блокиран от Божидар Кацаров. Гостите имаха претенции за дузпа за игра с ръка на капитана на Крумовград, като ВАР прегледа ситуацията, но установи, че ситуацията е чиста.

Малко по-късно Даниел Оливейра пробва късмета си от средна дистанция, но топката премина покрай вратата на Берое.

В 48-ата минута Серкан Юсеин нанесе удар от около 20-ина метра, но много слаб и Артур Мота улови без никакви проблеми. Две минути след това Вячеслав Велев шутира силно, но неточно от границата на наказателното поле.

В 55-ата минута Патрик Луан стреля с глава, но Артур Мота успя да се разпъне и изби в ъглов удар.

В 61-ата минута Берое поведе. Хуанка Пинеда тръгна по десния фланг, центрира в наказателното поле, където Винисиус Белоти свали топката с глава, тя стигна до Леандро Годой, който я получи с гръб към вратаря, обърна се и отбеляза за 0:1.

В 64-ата минута Ерол Дост проби добре отляво и намери Серкан Юсеин, който нанесе удар от далечна дистанция, който обаче премина покрай вратата на Артур Мота.

В последната минута Артур Мота спаси далечен удар на футболист на домакините.

До края на мача домакините опитаха натиск и изравняване на резултата, но не успяха да го направят.

Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.

Свързани новини