Отидете към основна версия

877 6

ЦСКА с нов изпълнителен директор

  • цска-
  • изпълнителен директор-
  • филип филипов-
  • стоян орманджиев-
  • клуба

Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват своите компетенции

С цел по-ефективното и целенасочено планиране и изпълнение на стратегическите цели на ЦСКА, Управителният съвет на Фондация “Национален фонд за спорт, култура, изкуство и наука” избра за нов Изпълнителен директор на клуба - Радослав Златков.

Мисията пред Златков е да ръководи мениджърския екип на ЦСКА, за да оптимизира управлението на приоритетите на клуба, а именно: реконструкцията на ст. “Българска армия”, модернизирането на тренировъчната база в Панчарево и развитието на детско-юношеската школа. Паралелно с това ще менажира обновяването на играчите в отбора, което ще превърне ЦСКА в модерен европейски клуб.

Досегашните изпълнителни директори Филип Филипов и Стоян Орманджиев запазват своите компетенции. Филипов ще заеме длъжността “Спортен директор”, чрез която ще контролира и координира цялата спортно-техническа дейност на първия, втория и третия отбор, както и на ДЮШ. Орманджиев пък ще заеме длъжността “Административен директор”, за да ръководи връзките и протокола на клуба, каузите, социалните проекти и менажирането на бранда ЦСКА. Сегашната си функция ще продължи да заема Михаил Александров като “Технически директор”.

Новият изпълнителен директор ще представи визията си за управлението на ЦСКА на предстояща пресконференция след две седмици, като точната дата ще бъде уточнена допълнително.

Радослав Златков е мениджър с над 25-годишен международен опит в различни икономически сектори, сред които телекомуникации, разработка на софтуер и авиация. Роден е през 1971 г. в София, завършва Техническия университет със специалност „Комуникации“ и притежава MBA степен от Американския университет в България.

Той притежава дългогодишен опит в консултирането на големи бизнес структури в Европа и Азия и е водеща фигура в стратегическото планиране и внедряването на иновативни продукти и оперативни стратегии. Успешно е управлявал над 3000 служители и е осъществявал значителни промени в процесите, бизнеса, приходите и културата на организациите, в които работи, допълват от клуба.

 

Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.

Свързани новини