Отидете към основна версия

526 29

Радослав Златков: Ще издигнем институцията ЦСКА там, където заслужава

  • радослав златков-
  • цска-
  • футбол

Не съм наивник, заяви новият изпълнителен директор на клуба

Снимка: ЦСКА

Новият изпълнителен директор на ЦСКА Радослав Златков застана за първи път пред медиите, след като зае длъжността на 24 септември, предаде Топспорт.

Днес шефът на червените, заменил на поста Стоян Орманджиев и Филип Филипов, представи в БТА своето виждане за развитие на клуба да внесе повече яснота около реконструкцията на армейския дом.

"Изключително съм горд и щастлив да поема голямата отговорност да изпълнявам поста изпълнителен директор на ЦСКА. Пред нас има ясно поставени цели и задачи. На първо място - европейски отбор и европейски резултати.

Да построим нашия европейски дом. Да изградим една детско-юношеска школа като инфраструктура по модерна европейска методология. Да създадем новите Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Стилиян. Да се гордеем с тях в нашия отбор, а след това в националния отбор и по европейските първенства. Не само спортисти, а хора. Тренировъчната база в Панчарево също.

Абсолютно наясно съм колко трудна е задачата, поставена пред нас. Не съм наивник. Всеки, който смята, че ще дойде магьосник и с един допир ще върне славата на нашия велик отбор, е наивник. Това не е възможно. Последните години не се представяме на нивото, което заслужава ЦСКА. ЦСКА не може да бъде гледан само в контекста на собственото си представяне. Ние сме победители, oт нас се очаква повече. Да, трудно е, не може да стане за месец-два-година, но ние трябва да изградим здравите основи. Те се градят от страшно много различни специалисти, с различни умения. Ние се нуждаем те да са най-добрите.

ЦСКА е институция! Тя стои здраво върху четири основни големи колони - легенди, история, инфраструктура и армейските ценности като морал, често, доброта.

С помощта на цялата червена общност, на всички нас, ние ще подкрепим фундаментите и ще издигнем ЦСКА там, където заслужава. Ние ще сме проактивни, така че открито да споделяме това, което се случва с нашия любим отбор. Трансформирал съм огромни компании и нямам капчица съмнение в нашия успех", заяви Златков.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини