Отидете към основна версия

398 3

Гуардиола зарадва зрителите в италианско токшоу

  • пеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • футбол-
  • предаване-
  • токшоу

Причината треньорът да знае езика толкова добре е, че той всъщност е играл в Италия в края на своята кариера

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола беше изненадващ гост в прочуто италианско вечерно токшоу по време на паузата за националните отбори. Появата на специалиста беше особено изненадваща, тъй като той почти не дава толкова дълги интервюта, нито пък гостува в подобни развлекателни програми.

Това, което изненада мнозина зрители, беше колко добре Пеп Гуардиола води разговор на италиански. Причината треньорът да знае езика толкова добре е, че той всъщност е играл в Италия в края на своята кариера.

Хосеп Гуардиола прекара две години в Италия (2002-03), играейки за Рома и Бреша.

Гуардиола разкри, че е започнал да говори свободно италиански, след като е слушал песните на известната италианска рокзвезда Франческо дe Грегорий в колата си.

Приятелските отношения на Гуардиола с водещия на шоуто възхитиха публиката, пишат местни издания.

В забавния контекст на шоуто Пеп Гуардиола се опита да се самоиронизира: „Е, много съм добър. Имах малко късмет в Барселона, който е любимият ми отбор. Бил съм в три страхотни клуба през цялата си кариера.”

Пеп Гуардиола разкри и за близките си отношения с Роберто Баджо. Той прекара кратък период с италианската футболна легенда в Бреша. Баджо бе в последния етап от футболната си кариера, но този малък престой с него му е помогнал да се сближат.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини