Отидете към основна версия

608 1

Станислав Генчев: Няма оферта за Сангаре, Берое играе доста агресивно

  • станислав генчев-
  • треньор-
  • левски-
  • дерби-
  • цска-
  • берое-
  • първа лига

Треньорът говори пред медиите преди мача със "заралии"

Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски - Станислав Генчев говори пред медиите преди утрешния мач на “сините” с Берое Стара Загора. Той говори за проблемите в състава си, както и за отминалото дерби с ЦСКА София. Левски и Берое се изправят един срещу друг утре (25 октомври) от 19:00 часа на “Герена”.

“Още от първия ден им казах, че ни очаква труден мач срещу отбор който играе агресивно, играе добре и най-малкото подценяване ще ни изиграе лоша шега. Победата ни е важна, футболистите тренираха много добре с настроение, което е нормално.

Вкъщи и стените помагат. Имаме безрезервната подкрепа на многобройната публика и не трябва да разочароваме феновете. Надявам се утре да зарадваме нашите привърженици с добра игра.

Повече креативност в атака и по-добър удар ще ни са нужни утре. Всички знаем как играе Берое, доста агресивно, не остават пространства. Нуждаем се от повече креативност пред противниковата врата, за да отбележим гол.

Мисля, че от доста време не е имало такова дерби, каквото имаше. Премина по благоприятен начин, всички се държаха така както трябва да бъде. Може да има някоя хвърлена запалка или бутилка вода, което е нормално, но ние няма как да контролираме какво викат феновете. Подкрепям нашата позиция. Трябва да се вземат мерки. Това се грешни пари, не трябва да бъдем глобявани. Не съм гледал причините, но вчера имахме среща с ръководството и позицията е единодушна.

Щях да дам червен картон на Купър и след това да свиря дузпа за тях, ако аз бях съдия.

Сангаре няма оферта от Ал Ахли, нито за него, нито за някой друг е постъпвала оферта в клуба.

Не е приятно, когато се изправят срещу нов треньор. Вероятно може да промени от това, което Беро използваше последния мач. Ние подготвяме всеки един вариант, за да не може да ни изненадат”, заяви Генчев.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини