Отидете към основна версия

2 125 0

Нова фитнес гривна от Microsoft

  • microsoft-
  • band 2-
  • фитнес гривна
Компанията Microsoft официално представи новата си фитнес гривна Band 2. Иновацията разполага с извит сензорен дисплей с размери 32×12.8 мм, покрит с устойчивото на надраскване стъкло Gorilla Glass 3.
 
Фитнес гривната се свързва с мобилни устройства посредством Bluetooth 4.0, разполага с гласов помощник Cortana и с вградени микрофон и оптичен сензор за измерване на пулс.
В оборудването влизат още GPS, датчик за осветление и жироскоп. Наличен е и специален сензор, отчитащ промяната в надморската височина. Гривната може да отчита изгорените калории, да следи фазите на сън, усвояването на кислород от организма и дори нивата на ултравиолетово излъчване.
 
Времето на автономна работа на Band 2 е 48 часа, като джаджата работи в различни режими, настройващи се според конкретния вид спорт. Фитнес гривната е съвместима със смартфони работещи под операционни системи Windows 10 Mobile, Android и iOS. Цената на Band 2 е $249, а продажбите ще стартират в САЩ на 30 октомври.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Първата фитнес гривна с ЕКГ

    Asus представи нова фитнес гривна VivoWatch 5 Aero с функция за електрокардиограмата. Джаджата има 0.96-инчов OLED дисплей и може да работи с едно зар ...
    20.12.2022
    2 052
    7