Отидете към основна версия

10 857 74

Tesla се закара сама до сервиза (ВИДЕО)

  • tesla-
  • model x-
  • автономно шофиране

Бета версия на софтуера, позволява колата да стигне сама до сервиза

Снимка: YouTube

Бъдещето е по-близо отколкото очакваме. Видео показва как Tesla Model X стига сама до сервиза, без абсолютно никаква намеса от седящият на шофьорското място човек. Клипът е дълъг 21 минути и показва как автономната Tesla достига до адреса на който се намира сервиза

Все още функцията не е достъпна за всички и е в бета версия,но макар и така, електрическият автомобил се справя чудесно с поставената задача. Във видеото, Джон Стрингер, който е един от първите, имащи достъп до версия 8.1 на автомобилния софтуер, показва какво можем да очакваме съвсем скоро от американския производител. Колата се справя сама както в по-малките улици, така и на магистралата, като безопасно успява да стигне до зададената дестинация.

Важно е да споменем, че както се вижда, условията са перфектни. Няма сняг, мъгла или други пречещи на сензорите условия, а също така и наличието на инфарктни ситуации на пътя, които да изискват по-бързи реакции. Въпреки всичко, лично ние сме впечатлени от Tesla-та, а по всичко личи, че в бъдеще ние единствено ще се возим в автомобилите, а те ще ни карат до мястото до което трябва да стигнем.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 15 гласа.

Свързани новини