Отидете към основна версия

6 606 5

Кемпер под формата на къща... в задната част на камион

  • кемпер-
  • камион-
  • къща на колела

Кемперът с A-рамка изглежда страхотно. Освен това е лек, лесен за инсталиране и пропуска много естествена светлина

Кемперът Aliner Expedition под формата на къща, монтиран директно в задната част на камион, който в случая е базово Mitsubishi Fuso 4x4, е с т.нар. A-образен изскачащ прозорец.

Този кемпер се сгъва и разгъва лесно, а когато е напълно сглобен, изглежда като сладък и сравнително просторен дом за четирима души. В случая експедицията Aliner е монтирана на платформа за камион, но може да бъде теглена и отделно на ремарке.

Когато се комбинира с камион, кемперът с A-рамка може да бъде премахнат за по-малко от 15 минути, освобождавайки функционалната платформа за транспортиране на други товари.

Самата къща може да побере до четирима души, като сред удобствата са: душ, тоалетна, слънчеви панели, климатик, регулируемо осветление, съдове за чиста и използвана вода, газова печка, микровълнова печка, багажник за велосипеди, аудио система.

За кемпера Aliner Expedition, продавачите оценяват на 22 000 долара, а Mitsubishi Fuso FG 4x4 с пробег 100 000 км е оценен на 29 000 долара, но не се продава отделно. Комплектът може да бъде закупен в Лос Анджелис за 47 000 долара.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Свързани новини