Отидете към основна версия

4 216 46

Проблем с приложението на Tesla заключи стотици хора извън техните автомобилите

  • tesla-
  • приложение-
  • проблем

Технологиите са хубаво нещо… докато работят

Снимка: Tesla

Безспорно автомобилите на Tesla са едни от най-технологичните на пазара със своите различни полезни и безполезни функции. Една от тях е отключването на автомобила чрез смартфон с приложението на Tesla. Какво се случва, обаче, когато то спре да работи и системата се срине?

Отговор на този въпрос получиха около 500 собственика на Tesla, които не успяха да отключат автомобилите си в петък. Проблем в сървъра остави стотици души извън техните автомобили след като приложението на Tesla спря да работи за няколко часа в целия свят.

Мъск побърза да отговори на въпросите в Twitter относно проблема и сподели, че от компанията работят по отстраняване на проблема и ще вземат всички мерки това да не се случва отново. Все пак това може да послужи за урок на всички собственици на автомобили от марката да не разчитат единствено на приложението на своите смартфони, а да носят в себе си картата или ключа на колата.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.

Свързани новини

  • Ford се подигра с Tesla

    По-рано днес ви разказахме за проблемите на стотици собственици на Tesla по целия свят, след като приложението на марката се срина и остави около 500 ...
    22.11.2021
    12 553
    38