Отидете към основна версия

1 627 0

Проверяват шефове в АвтоВАЗ с детектор на лъжата

  • автоваз-
  • детектор на лъжата

Служители на АвтоВАЗ, които имат право да подписват договори с контрагенти, ще бъдат подлагани на тестове с полиграф, по-известен като "детектор на лъжата", съобщава "Известия".

Освен това по разпореждане на президента на компанията Бу Андерсън специалистите, които изготвят текстовете на контрактите, ще трябва да подписват декларации за конфликт на интереси. В тях ще трябва да бъдат описани активите им, частният бизнес, взаимоотношенията с чиновници и възможните причини за разпространяване на вътрешна информация.

Неотдавна един от контролно-пропускателните пунктове на АвтоВАЗ бе снабден с рентгенов апарат като част от мерките за борба с кражбите от предприятието. Устройството сканира личните автомобили на служителите.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • АвтоВАЗ гони чужденците

    Броят на чуждестранните специалисти в АвтоВАЗ ще бъде съкратен двойно в рамките на програма за подобряване на финансовото състояние на компанията и ...
    20.03.2014
    17 013
    10
  • АвтоВАЗ дава сайт за коли на прокуратурата

    Юристите на АвтоВАЗ са подали сигнал в руската прокуратура с молба за проверка как ескизи на новия модел Lada са се появили на сайта carobka.ru. Сп ...
    09.03.2014
    7 110
    5