Отидете към основна версия

2 386 1

Мелания Тръмп влезе остро на социалните медии

  • мелания тръмп-
  • туитър-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • социална медия

Първата дама на САЩ не спомена пряко президента и агресивността, с която той използва Тwitter

Снимка: БТА/АР

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отправи предупреждение за, по думите й, деструктивната сила на социалните медии вчера - същия ден, когато нейният съпруг, президентът Доналд Тръмп, използва Тwitter, за да атакува Джон Бренан, наричайки го "най-лошия директор на ЦРУ в историята на страната", пише британският в. The Guardian.

На откриването на конференция в щата Мериленд, посветена на кибертормоза, Мелания заяви: "Нека си го кажем: повечето деца са по-наясно с ползите и капаните на социалните медии, отколкото някои възрастни, но ние трябва да направим всичко възможно да им осигурим информация и средства, за да си изградят полезни и безопасни навици в интернет".

"В днешното глобално общество социалните медии са неизбежна част от ежедневието на децата ни. Те могат да бъдат използвани по множество полезни начини, но могат също да са разрушителни и вредни, когато се ползват неправилно", отбеляза още тя.

Мелания се изказа на фона на нестихващите нападки на американския президент в Тwitter срещу хората, които смята за врагове. Той написа, например, че специалният прокурор в разследването на руска намеса в изборите Робърт Мълър е "опозорен и дискредитиран"

Първата дама на САЩ не спомена пряко президента и агресивността, с която той използва Тwitter, за да хока противниците си и да ги нарича с какви ли не имена, посочва вестникът.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Мелания Тръмп: Аз съм най-тормозеният човек на света

    Първата дама на САЩ Мелания Тръмп заяви в телевизионно интервю, че може би е "най-тормозеният човек" на света, съдейки по това какво говорят ...
    12.10.2018
    2 423
    7
  • Мелания Тръмп посети замък за роби

    Първата дама на САЩ Мелания Тръмп посети замък за роби в Гана, съобщи ДПА. Замъкът се намира в централния район Кейпкост. В миналото той е бил изпо ...
    03.10.2018
    2 956
    3
  • Тръмп: Това е лов на вещици

    Президентът на САЩ Доналд Тръмп обвини екипа на специалния следовател Робърт Мълър, който разследва предполагаемите връзки на предизборния щаб на Тръм ...
    20.08.2018
    2 578
    5