Отидете към основна версия

7 858 58

Демократка за Тръмп: Ще импийчнем коп*лето!

  • рашида тлаиб-
  • копеле-
  • доналд тръмп-
  • демократка-
  • конгрес-
  • сащ

Мюсюлманка от Конгреса напсува президента

Снимка: БГНЕС/ EPA

Истински политически скандал се разрази в Съединените американски щати, след като демократка в Камарата на представителите обяви, че президентът Доналд Тръмп ще бъде свален от власт. Освен това тя го обиди с нецензурна дума.

Мюсюлманката Рашида Тлаиб от Мичиган бе заснета да казва, че демократите ще предприемат процедура по импийчмънт на държавния глава, защото в живота насилниците не печелят. „Ще импийчнем коп*лето“, заяви представителката на демократите в долната камара на Конгреса на САЩ.

Не закъсня и отговорът от Белия дом. Говорителката на Тръмп заяви, че не могат да свалят от власт президент, чиито две години управление до този момент са били сред най-успешните на американски президент в модерната история на страната. По думите й демократите са ядосани, защото не могат да победят Тръмп на политически дебат, а освен това нямат решение за проблемите на Америка.

Самият президент нарече коментара на Рашида Тлаиб „позорен“. Преди дни новият председател на долната камара на Конгреса на САЩ Нанси Пелоси не изключи възможността за задействане на процедура по импийчмънт срещу президента Доналд Тръмп. Пелоси уточни, че това зависи от резултатите от разследването на специалния прокурор Робърт Мълър за евентуален таен сговор между кампанията на Тръмп и Русия по време на президентските избори в Съединените щати през 2016 година.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Тъмни облаци над Тръмп! Възможен импийчмънт

    Новият председател на долната камара на Конгреса на САЩ Нанси Пелоси не изключи възможността за задействане на процедура по импийчмънт срещу президент ...
    04.01.2019
    2 734
    17
  • За първи път мюсюлманка в Конгреса

    За първи в американската история мюсюлманка ще стане част от Конгреса, предадоха американските медии. 42-годишната Рашида Тлаиб от Мичиган беше издигн ...
    09.08.2018
    1 863
    22