Отидете към основна версия

24 039 50

Бивша порнозвезда каза кой е виновен за взрива в Бейрут

  • бейрут-
  • ливан-
  • взрив-
  • порнозвезда-
  • порно-
  • миа халифа

Не им давайте пари, призова живеещата в САЩ ливанка

Снимка: Instagram

Бившата порнозвезда Миа Халифа публикува редица коментари в социалните мрежи след смъртоносния взрив в ливанската столица Бейрут, който опустоши пристанището и голяма част от града. 2750 тона амониев нитрат се взривиха през миналата седмица.

27-годишната Халифа, родена и израснала в Бейрут, обвини управляващите за случилото се. Тя критикува ливанските власти и призова международните организации и другите правителства да не изпращат финансова помощ на ливанското ръководство, а да пращат пари директно на местните организации и доброволци, предаде Лента.ру.

Миа Халифа заяви, че ливанските чиновници са затънали в корупция и не може да им се вярва. Парите ще се окажат в джобовете им, заяви бившата порнозвезда. Самата тя пусна на търг очила, които е носила във филм за възрастни. Парите ще дари на Ливанския червен кръст. Халифа има над 21 милиона последователи в Инстаграм.

Миа Халифа израства в ливанско католическо семейство, а когато е на седем години, се мести със своето семейство в Съединените щати. По-късно става порноактриса, и макар да снима филми в кратък период от време, се превръща в една от най-известните актриси в тази индустрия. Преди години джихадистката групировка „Ислямска държава” дори я заплаши с убийство, защото в един от филмите си тя е носила хиджаб.

Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 34 гласа.

Свързани новини