Отидете към основна версия

2 144 9

Главната заплаха за американската демокрация

  • сащ-
  • избори-
  • доналд тръмп

Американските агенции прикриват доказателства

Снимка: БГНЕС/EPA

Американските служби са най-голямата заплаха за демокрацията в страната. Това обяви Грег Джарет от FOX News.

Той припомни за прикрита информация за невинността на американския държавен глава Доналд Тръмп. Според него това е по-сериозен фактор от външните влияния.

Припомня се, че има доказателства, за това, че ФБР са укривали оневиняващи факти за президента.  Това показва спорните въпроси по обвиненията за руски сговор.

Този факт се определя, като най-мръсния политически трик в историята. Твърди се, че има много доказателства за корупционните практики на бившия шеф на бюрото Джеймс Коми.

Досието, на което са се основавали обвиненията се определя като ненадеждно. Твърди се, че ФБР са скрили това от Сената, за да се стигне до разследването на президента.

Експертът смята, че много американски институции са политизирани и техните ръководители взимат решения на база на лични предпочитания.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Американците се съмняват в честни избори

    Повече от половината американци не са сигурни, че предстоящите президентски избори ще бъдат честни, съобщи Forbes. Изданието се позовава на няколко ...
    14.08.2020
    1 560
    16
  • Тръмп победи с помощта на Русия

    Адвокатът на американския президент Доналд Тръмп обяви, че издава книга за неговата предизборна кампания, съобщи Axios. Произведението е на Майкъл ...
    14.08.2020
    2 926
    10