Отидете към основна версия

2 621 5

Компании подкрепили Доналд Тръмп

  • доналд тръмп-
  • компании-
  • ерик тръмп

Въпроси около компанията на президента

Синът на американския президент отрече твърдения за подкрепа на частни фирми към семейната компания, съобщи РИА Новости.

Вниманието е насочено към компанията на Доналд Тръмп. Твърди се, че компании, получили добри държавни договори, са подкрепили дейността на държавния глава.

Припомня се, че президентът е използвал лични средства за своята предизборна кампания. Ерик Тръмп заяви, че неговият баща е станал президент, за да подкрепи всички американци.

Той заяви, че хотелската група на фамилията има голям брой клиенти. Потвърди и че държавният глава не смята да разкрие данъчните си декларации.

Медии твърдят, че голяма група от частни компании са подпомагали хотелите в период на финансови трудности. Твърди се, че тези компании са очаквали договори от федералното правителство.

Компаниите от президента се управляват от неговите деца, след като той пое поста.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.

Свързани новини

  • Клинтън с план за Тръмп

    Доклад, който се намира в американските служби разкрива действия на Хилари Клинтън по време на предишната президентска кампания, съобщи Вашингтон Тайм ...
    13.10.2020
    3 066
    4
  • Косово обявява езерото Тръмп

    Премиерът на Косово обяви намерение да наименова езеро на американския президент Доналд Тръмп, съобщи B92. Визира се езеро, намиращо се на сръбскат ...
    25.09.2020
    2 012
    15
  • Доналд Тръмп е готов да посети Сърбия

    Американският президент Доналд Тръмп е потвърдил своето желание да посети Сърбия. Това обяви специалният американски пратеник Ричард Гренел, съобщи B9 ...
    23.09.2020
    2 031
    14