Отидете към основна версия

31 380 69

Нов обрат! Джо Байдън тръгна рязко нагоре

  • джо байдън-
  • доналд тръмп

Намаляват залозите за победа на Доналд Тръмп при букмейкърите

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Шансовете са победа на Доналд Тръмп на изборите за президент на САЩ намаляха до 50% в британската букмейкърска къща Smarkets към 12 ч. българско време от 71 на сто 30 минути по-рано, съобщи Ройтерс.

Това стана след съобщението, че във „фронтовия“ щат Уисконсин кандидатът на Демократическата партия Джо Байдън води с 49,3% срещу 49 на сто за Тръмп при преброени 89 процента от гласовете.

По-рано също имаше резки колебания в шансовете на кандидатите. Те започнаха да се изравняват отново, след като в един момент подскочиха в полза на републиканския кандидат Доналд Тръмп срещу демократа Джо Байдън.

Към 10 ч. българско време британската букмейкърска къща Smarkets даваше на Тръмп 55% шанс за победа, значително над 39-те процента при отварянето на избирателните секции. Вероятността за победа на Тръмп в един момент достигна до 80%.

Шансовете за влизането на Байдън в Белия дом паднаха до 45% от 61 на сто по-рано.

Залозите при британския букмейкър Betfair даваха 75% шанс за победа на Тръм към 6 ч сутринта днес българско време, докато при старта на вота този процент бе 39 на сто. А за победа на Байдън залозите паднаха до 25% от 61 процент по-рано.

Залозите в базираната в Нова Зеландия букмейкърска къща PredictIt показват, че Тръмп води по шансове за победа на Байдън с 62% срещу 37%, като по-рано съотношението бе 61 на сто срещу 44 процента за кандидата на демократите.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 63 гласа.

Свързани новини