Отидете към основна версия

1 490 37

Битката за Белия дом се ожесточава! Камала Харис се съмнява в доброто психическо здраве на Доналд Тръмп

  • сащ-
  • камала харис-
  • доналд тръмп-
  • републиканска партия-
  • демократическа партия

В социалната си мрежа "Трут соушъл" кандидатът за президент на Републиканската партия заяви, че е в много по-добро здравословно състояние от Клинтън, Буш, Обама, Байдън и най-вече от Камала Харис

Снимка: БГНЕС/ЕРА

Kандидатката за президент на САЩ на изборите на 5 ноември от Демократическата партия Камала Харис отново постави под съмнение психическото здраве на опонента ѝ - републиканеца Доналд Тръмп, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

Повод за коментарите от предизборния екип на Харис бе особен момент от предизборно събитие с участието на Тръмп в Оукс, Пенсилвания. На видеоклип, разпространен от щаба на Харис, се вижда как Доналд Тръмп прекъсва срещата си с избиратели, но дълго време остава на сцената, за да слуша любимите си песни. "Тръмп изглеждаше изгубен, объркан и замръзнал на сцената", коментират от щаба на Камала Харис.

Доналд Тръмп отговори, че има "изключително добри резултати" на два последователни психотеста. В социалната си мрежа "Трут соушъл" кандидатът за президент на Републиканската партия заяви, че е в много по-добро здравословно състояние "от Клинтън, Буш, Обама, Байдън и най-вече от Камала Харис".

Въпросното предизборно събитие се е състояло в лошо климатизирана стая и е било прекъснато, тъй като двама присъстващи са стигнали до припадък и се е наложила намесата на лекари, които да окажат първа помощ. Тръмп е отбелязал случващото се в залата в речта си с думите: "Някой друг иска ли да припадне? Моля, вдигнете ръка". След това, въпреки че предизборната среща е започнала едва половин час по-рано, той е предложил на присъстващите "вместо да се задават въпроси, да се направи музикален фестивал и да послушат малко музика", посочва АФП.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 21 гласа.

Свързани новини