Last news in Fakti

1 Юни, 2016 16:59 8 853 0

Доловиха сигнал от обречения самолет на "Иджипт Ер"

  • иджипт ер-
  • самолет-
  • сигнал-
  • катастрофа-
  • черни кутии-
  • ms804

Сигналът е бил регистриран от френски кораб, издирващ останките от самолета А320

Доловиха сигнал от обречения самолет на "Иджипт Ер" - 1
Снимка АП/БТА

Френски кораб е прихванал сигнали, идващи от дълбините за Средиземно море, за които се предполага, че идват от „черните кутии” на разбилия се пътнически самолет на "Иджипр Ер". Това съобщиха египетски източници в сряда, цитирани от АП.

Информацията повиши надеждите, че черните кутии на Еърбъс А320 може да бъдат възстановени и да хвърлят светлина върху трагичната катастрофа на самолета.

Министерството на гражданската авиация в Кайро, цитира в изявление комисията разследваща катастрофата, заявявайки, че корабът Лаплас е прихванал сигнали. Френският флот също потвърди информацията, заявявайки, че Лаплас, който се включи в издирването във вторник, "само за една нощ работа" е доловил нещо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА