Отидете към основна версия

57 491 62

Най-мощните Audi-та RS6 на пазара у нас

  • audi-
  • rs6-
  • mobile.bg-
  • тунинг
Наточените резачки с индекс RS6 на Audi се смятат за едни от най-расовите по-масови автомобили и точно поради тази причина са на почит и у нас. Почитателите на подобен род возила обаче искат колкото се може по-мощни изпълнения и заради това често прибягват до допълнителна доработка. Колкото по-мощни и скъпи са въпросните RS6-ици, толкова по-голямо внимание привличат.
 
Сега решихме да направим едно малко проучване и да разберем кои са най-мощните автомобили Audi RS6, продаващи се у нас. За справка се обърнахме към базата данни на най-големия сайт за автомобили в България mobile.bg. Ето и петте най-мощни Audi-та RS6, претърпели тунинг и надвишаващи значително заводската мощност от 580 коня.
 
 
Своеобразната ни класация е подредена по цена, като започваме от най-евтините екземпляри. Първият е произведен през ноември 2008 година, разполага с ABT тунинг, а мощността му е увеличена до 700 конски сили. Цената е 69 800 лв. (вижте повече)
 
Второто Audi RS6, което привлече вниманието ни е Rs6 Exclusive и също е с тунинг от ABT. То е слязло от конвейерите през март 2009 година и също е с мощност от 700 коня. Фейслифт версията е с монтирана BOSE sound system, а цената и е 79 900 лв. (вижте повече)
 
Третото предложение отново е ABT тунинг и впечатлява с още по-мощен агрегат и със силно препоръчителните за подобен автомобил керамични спирачни дискове. Производството му датира от началото на 2009-а, мощността му е 720 к.с., а цената - 85 800 лв. (вижте повече)
 
Следва един седан с пробег от само 73 000 километра. Това Audi Rs6 ABT е и колата от нашата класация, която е с най-малък пробег. Мощността е 700 конски сили, а годината на производство е 2008. Цената обаче е по-висока - 89 000 лв. (вижте повече)
 
Най-скъпото Audi RS6 у нас се продава за точно 100 000 лв. Предвид по-високата цена и мощността му е значително по-голяма. Оранжевата RS6-ица разполага с 920 коня, както и с чисто нови керамични дискове и накладки. (вижте повече)
 
В табличен вид всичките пет предложения можете да видите ТУК, а подробни технически данни за стандартните Audi-та с индекс RS6 можете да разгледате в сайта autodata24.com

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини